Kultur Hjärta Skola

Lyckade kvällsföreläsningar i Borlänge och Mora

Vi är glada att kvällsföreläsningarna i Borlänge och Mora blev så lyckade. Vi räknar att ca 120 pedagoger kom och lyssnade på Ulla Wiklund som pratade om estetiska läroprocesser och lgr11. Även roligt att vi fick till det så att Dramatik i Grundskolan presenterades av Patrik Pettersson från Dalateatern och Frida Ekholm med elever från Västra Skolan i Falun.

Kultur Hjärta Skola tar tillfället i akt och tackar alla föreläsare, alla pedagoger, Robin och Thomas från Slashm3, Moraparken, Maserskolan, Kulturcentrum Asken, Borlänge kommun, Musikteaterprojektet samt Kulturskolan Miranda och Mora kommun för två upplyftande kvällar som förhoppningsvis gav pedagogiskt bränsle ute i kommunerna. Vi slår även ytterligare ett slag för kursen på Dalarnas Högskola som alltså har förlängd ansökningstid till 15 maj. Missa inte den chansen: http://www.du.se/sv/Utbildning/Kurser-A-O/Kursplan/?kod=LI1039

Föreläsningarna i Mora filmades och dessa filmer kommer upp här på bloggen framöver. Under tiden får ni nöja er med några bilder från kvällarna:

BORLÄNGE 5/5

MORA 6/5

Nedanstående bilder från Mora är tagna av Jan Svensson: